top of page

Rreth TechShed

Children with Mobile Phones

YOOCKO u themelua në vitin 2019 nga dy partnerë në Turqi. Fjala Yoocko do të thotë të bashkosh të njohurën dhe të panjohurën - të dukshmen dhe të fshehtën.
Ne kemi diversifikuar portofolin tonë të tregtimit në 3 vjet rritje të shpejtë dhe tani tregtojmë aksesorë të telefonave celularë, teknologji të veshur, kufje, komponentë altoparlantësh Bluetooth.

Ne ofrojmë shërbime dhe konsulencë të importit dhe eksportit që do t'ju udhëheqë gjatë gjithë procesit nga fillimi në fund.

Karriera

Shikoni postimet tona të punës dhe mundësitë që ju presin

Thanks for submitting!

Careers
bottom of page