top of page

Kontaktoni

Orari i hapjes

E Hënë - e Premte: 08:00 - 20:00
E shtunë: 9 e mëngjesit - 7 pasdite
E diel: 9 e mëngjesit - 8 pasdite

+90 533 383 97 47

Ne jemi këtu për të ndihmuar!

Plotësoni formularin me çdo gurore që keni në mendje dhe ne do t'ju kthehemi sa më shpejt të jetë e mundur

Thanks for submitting!

Gazete

Regjistrohu për të marrë përditësime për ardhjet e reja dhe ofertat speciale

Thanks for submitting!

bottom of page